We hebben een fotoshoot op kantoor gehad op 10 maart jl. Wat was het een gezellige ochtend waarbij de collega’s zeer ontspannen waren. Dit was trouwens de verdienste van Eric. Het was professioneel zoals Eric ons door deze ochtend heeft begeleid maar tegelijk was het een warme ontmoeting. De menselijke kant is goed belicht en dat kun je terug zien in de foto’s. Super gedaan Eric. Bedankt voor dit mooie resultaat. De foto’s zullen binnenkort te zien zijn op onze nieuwe website.

Cor BrandsmaEigenaar Brandsma Verzekeringen

Ik ben een tijd terug in aanraking gekomen met Eric, via zijn vrouw, vanwege een afspraak bij mij in de salon.

In het contact vertelde zij over de ideeën van Eric omtrent het fotograferen, vooral met betrekking tot portret én stilistisch portret.

Via de app heb ik contact gezocht met Eric over het hoe en wat en kort daarop een afspraak gemaakt voor een ‘fotoshoot’. Ik had nog nooit zo voor de camera gestaan dus was best een beetje zenuwachtig.

Tijdens het koffie drinken vertelde Eric wat over zijn werk en was het alsof we elkaar eigenlijk al jaren kenden.

Vervolgens mocht ik voor de camera gaan staan, Eric had verschillende aanwijzingen hoe ik het beste kon gaan staan. Voor mijn gevoel stond ik in een hele vreemde pose maar Eric liet zien dat dat op de foto zelf heel mooi leek. Eric gaat niet voor ‘net niet’, hij wil een foto die klopt.

Inmiddels ben ik nu 4 keer bij Eric geweest en 4 keer teruggekomen met verschillende foto’s. Of het nu gaat om een ‘gewoon portret’ of ‘stilistisch portret’ hij weet er elke keer weer echt iets fantastisch van te maken!

Frank HorstHairstylist/ bedrijfsleider

Voor de vernieuwing van de foto’s op onze website en voor het laten maken van promotiefoto’s van BP cleaning ben ik onlangs in contact gekomen met Eric de Jonge van Ecri-Fotografie, de professionele manier van werken en het eindresultaat overtreffen iedere verwachting. Van het offertetraject tot aan het eindresultaat zeer tevreden, enorm bedankt Eric!

Bennie PoolEigenaar, BP Cleaning schoonmaakbedrijf

Voor mijn website en social media heb ik Eric gevraagd of hij dit voor mij wil uitvoeren. Omdat ik zelf nog nooit professioneel gepositioneerd heb voor de camera, was dit even wennen voor mij. Maar Eric is een prettig persoon in omgang en dat maakt dat je je meteen comfortabel voelt. Op een leuke manier zijn de foto’s gemaakt en een aantal dagen later had ik ze in mijn mailbox. Trots op het resultaat. De foto’s zijn echt van geweldige kwaliteit en sluiten precies aan bij mijn wensen die ik aan Eric had voorgelegd. Erg blij mee en nu staan te ‘shinen’ op mijn socials en website! Top Eric, nogmaals bedankt voor de leuke samenwerking!

Martin EeftingEigenaar Eefting Online Marketing

Voor een nieuwe profielfoto (onder andere voor LinkedIn) ben ik bij Eric terecht gekomen. De keus voor hem had ik gemaakt op basis van zijn werk, wat een goede keus bleek te zijn. Eric is een plezierig iemand die voordat hij foto’s neemt eerst precies wil weten wat, waarom, hoe en wat én wat de foto moet uitstralen. Persoonlijk contact maken dus. Ik kan je Eric van harte aanbevelen.

Hessel HolwerdaZelfstandig consultant veiligheid (HVK) en gezondheid (Arbeidshygiënist-io)Holwerda - Safety Solutions

Ik kwam bij Eric terecht om een aantal zakelijke foto’s te laten maken voor internetgebruik. De fotoshoot was een uiterst plezierige ervaring. Eric is een goede fotograaf en een fijne kerel die zijn klanten echt op zijn of haar gemak weet te stellen. Deze kwaliteiten hebben geleid tot een reeks portretten waar ik bijzonder tevreden over ben. Een aanrader dus deze man.

John GeestmanCoach | Teamcoach | Executive Coach | Talentontwikkelaar

Fantastisch in zijn werk! Creatief, persoonlijk en zorgt voor een goede sfeer bij het maken van de foto’s. Ik kan Eric van harte aanbevelen voor een portret foto!

Elies van der Meulen FFPAdviseur Private Banking Rabobank

Voor mijn nieuwe bedrijf had ik wat portretfoto’s nodig. Omdat ik een hele leuke profielfoto had gezien die door Eric was gemaakt, heb ik contact gezocht.
Voorafgaand aan de fotoshoot nam Eric de tijd voor een gesprek. Hij had zich ingelezen in mijn bedrijf en stelde hele gerichte vragen over de sfeer die de foto’s moesten uitstralen. Alleen het gesprek was al plezierig. Zoals velen heb ik een hekel aan gefotografeerd worden maar daar wist Eric goed raad mee; al snel was ik ontspannen en kreeg ik er zelfs plezier in.
Eric heeft een mooie serie gemaakt en was ook vlot met de aanlevering van de foto’s. Hij is een echte professional die zeer betrokken mensen fotografeert.

Elly de HaanEigenaar/loopbaanbegeleider bij LoopbaanNoord

Mijn organisatie advies docent zei vroeger: “een plaatje zegt meer dan duizend woorden….”

Dat geeft het belang aan van een goede foto op je CV en Linkedin. Via een collega kwam ik in contact met Eric. Dat verliep prettig en vlot en een afspraak was snel gemaakt.
Ik zag best wel wat tegen mijn allereerste fotoshoot op. Eric stelde mij onder het genot van een kop koffie snel op mijn gemak. Hij nam uitgebreid de tijd om te inventariseren wat voor uitstraling ik op mijn foto’s wilde. Dat vond ik erg prettig.
De fotoshoot verliep erg ontspannen en ik betrapte me er op dat ik het zelfs leuk begon te vinden.

Na afloop hebben we samen al een kleine selectie gemaakt uit het vele fotomateriaal en ik ontving nog binnen dezelfde week een prachtige fotoserie. Een ervan heb ik gebruikt op mijn huidig Linkedin profiel.

Wil jij ook een professionele uitstraling en een foto waarop jij staat zoals je jezelf graag ziet? Neem dan contact op met Eric de Jonge. Het is de investering meer dan waard.

Johannes DeelstraGedreven finance professional / controller / credit analyst bij Rabobank, cluster Friesland

Al jaren had ik dezelfde foto, welke tijdens een vakantie van mij is genomen, op mijn LinkedIn-pagina staan. Aangezien het belangrijk is om een goede en professionele profielfoto op je LinkedIn-pagina te hebben, heb ik Eric ingeschakeld voor het maken van mijn profielfoto.

Ik vond het niet lastig om een fotograaf te kiezen, aangezien ik Eric al jaren ken en weet dat hij een kundig fotograaf is en zijn uiterste best zal doen om er voor te zorgen dat hij de foto van mij maakt waar ik tevreden mee ben.
Zelf sta ik liever niet voor de camera, maar Eric stelde mij op mijn gemak door mij duidelijke aanwijzingen te geven hoe ik moest staan en hoe ik naar de camera moest kijken.

Door Eric heb ik nu een profielfoto waar ik trots op mag zijn! Ook door de vele positieve reacties van vrienden, familie en collega’s heb ik de bevestiging gekregen dat mijn missie geslaagd is.

Iedereen die worstelt met een goede profielfoto voor je LinkedIn-pagina of je cv adviseer ik daarom Eric in te schakelen.

Regina HovingAssistent Accountmanager Agrarisch Team

Eric heeft een aantal goede foto’s gemaakt waarmee ik mijn profiel op LinkedIn compleet kon maken. Hoe te kijken, vanuit welke hoek, alle tijd nemen…Eric deed wat hij had beloofd. Zoek je een goede fotograaf, die doet wat hij zegt en met je meedenkt? Bel Eric!!

Patrick AssmanAdviseur Werkgeversdiensten bij UWV WERKbedrijf

Eric de Jonge hat für unser Appartmenthaus Am Bach in Gerlos Zillertal Arena fast alle Fotos für unsere Website gemacht. Zwischenzeitlich haben wir diese wunderschönen Fotos auch auf Aluminiumdruck in unseren Appartments hängen. Perfekte Fotografie und die Weiterverarbeitung zur modernen und zeitlosen Dekoration ist das Ergebnis. Eric fotografiert so lange, bis er das gewünschte Ergebnis hat. Durch ein langes persönliches Gespräch versucht er genau umzusetzen, welche Fotos man haben möchte, wie sie wirken sollen und in welchem Design die Bilder an der Wand hängen sollen. Von einem Foto bekommt man viele Vorschläge (schwarz-weiß und viele weitere Abstimmungen) und kann am Ende selbst das perfekte Foto für sich aussuchen. Nach Auswahl der Fotos dauert es ca. 2 – 3 Wochen bis man das perfekte Ergebnis geliefert bekommt – europaweit möglich. Sondergrößen und der Druck auf verschiedene Materialien ist kein Problem – er sucht solange, bis er das passende Material findet. Wer ein größeres Projekt hat (Firmenfotografie,Bürohäuser, Kaufhäuser, Hotels oder nur für das private Wohnzimmer)….alles ist möglich. Eric ist für mich ein “persönlicher” Fotograf, weil er die Wünsche vom Kunden 100 % umsetzt, seine Absprachen immer einhält und in den ganzen 10 Jahren nie einen Termin oder Absprache nicht eingehalten hat. Noch dazu ist er ganz witzig und man hat nichts das Gefühl, dass man für ihn nur ein “Auftrag” ist. Ich wünsche ihm viel Erfolg mit seiner neuen Herausforderung.

Maria KupfnerAppartments ‘Am Bach’ Gerlos, Oostenrijk